Prace ogrodowe na jesień
Jesień w ogrodzie to czas przygotowywania roślin, gleby i całej przestrzeni ogrodowej na nadchodzącą zimę. Oto kilka kluczowych prac ogrodowych, które amatorzy powinni wykonać jesienią.
Głównym zadaniem witaminizatora jest wzmocnienie roślin i sprawienie, że będą zdrowsze.
Witaminizator został wyprodukowany w Polsce, gwarantując tym wysoką jakość i bezpieczeństwo dla ludzi i zwierząt. Jest to 100% naturalne rozwiązanie, wolne od sztucznych substancji chemicznych.
Witaminizator ma również pozytywny wpływ na proces wzrostu roślin. Przyspiesza kiełkowanie nasion i sprzyja rozwojowi silnego systemu korzeniowego młodych siewek. Sprawia również, że owoce szybciej dojrzewają.
Zaleca się stosować witaminizator w ilości 1,5-3 kg na każde 100 m2 powierzchni uprawy, zwłaszcza na glebach o kwasowym pH wynoszącym od 4,0 do 6,5.
Równomiernie zaaplikuj produkt i dokładnie wymieszaj z podłożem na głębokość ok. 10-15 cm. Po zastosowaniu witaminizatora obficie podlej.
Opakowanie: 1 kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Anna
Produkt-po prostu drogie,zmielone skorupki jaj.Tej istotnej informacji jakoś nie można się w sklepie doczytać.Czuję się oszukana
Mikołaj
Ten sam produkt - zmielone skorupki jaj - występuje w różnych wersjach, a to do dyniowatych, a to do rzodkiewek czy kwiatów i w różnych cenach. Ten do pomidorów jest najdroższy, ciekawe dlaczego. Podane jest ogólne stosowanie czyli na 100 m całe opakowanie, czyli na raz i okej. Ale już przy dozowaniu do doniczek i skrzyń napisane po ile łyżeczek, to okej jest, lecz już nic więcej, czy to tylko raz aplikować czy więcej? No i nie wiadomo, z jakiego źródła pochdzą te skorupki; przypuszczam, że z dużej fermy. Dla mbie akurat to jest ustotne, bo nie kupuję niczego z ferm, skorup też nie.