Narzędzia do cięcia drzew i krzewów
Wiesz już, że trzeba ciąć i jest to najskuteczniejszy sposób, by mieć zdrowe krzewy i drzewa. Teraz czas dowiedzieć się, czym ciąć.
Poradniki "Hortensje" oraz "Różaneczniki i azalie" 50% taniej przy zakupach za 150 zł
Rośnie szybko, dodaje smaku, jest bogata w witaminy, stanowi więc świeży i delikatny suplement diety oraz dodatek dekoracyjny.
Rzeżucha to roślina nie tylko na Wielkanoc.
Kiełki rzeżuchy (do tego własnej produkcji - z nasion ze sprawdzonego źródła - takiego jak to.) to jedne ze zdrowszych pokarmów, jakie możemy sobie zafundować za grosze.
Rzeżucha to bogate źródło witamin: C, B, A, PP, K, oraz soli mineralnych i pierwiastków: żelaza, magnezu, wapnia, jodu).
Rzeżucha jest jednym z niewielu ziół, które dadzą się uprawiać w domu. Oczywiście nie przez lata, ale nie zwiędnie od razu.
Zawartość: wystarczy na ok. 0,5 m²
Stanowisko: słoneczne, ewentualnie półcień
Wysiew: Roślina całoroczna
Czas kiełkowania: 3-5 dni w temp. 15-18°C
Odległość między roślinami: siew przez rozsypywanie z ręki
Głębokość siewu: płytko, nasiona wymagająca światła
Zbiory: I-XII
Wskazówka: Na stanowiskach zabezpieczonym przed mrozem możliwość uprawy całorocznej na zewnątrz i w domu.
Przysypać jedynie cienką warstwą ziemi.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.